Trapped Fly iStock Filigran Sil Ücretsiz Resim İndir - Metkanse Blog

iStock Filigran Sil Ücretsiz Resim İndir

Uzman kreatifler tarafından kreatifler için yaratılan orijinal stok içerik sitesi olarak kullanılan iStock ücretli olarak satış sağlıyor. Kendi ücretsiz resim indirme scriptini hazırlayan bir dostumuz bunu paylaşarak kullanıma açtı. iStock’tan artık yüksek çözünürlükte resim indirebilir ve bunu dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

iStock resim indirme işlemleri için tarayıcınızı İngilizce kullanmanız gerekiyor. Eğer tarayıcınız Türkçe ise web sitesinin altında bulunan Lokasyon seçiminde United States seçerek İngilizce yapabilirsiniz. Açılan pencerede ülke seçiminden sonra English seçeneği ile dil değişimi yapabilirsiniz. Dil değişimi tamamlandıktan sonra iStock üzerinde dilediğiniz görseli arayın ve bulduğunuz görselin sayfasını açın.

Açtığınız resmin bağlantı linkini kopyalayarak alın. Link alırken dikkat edeceğiniz en önemli husus linkin İngilizce olmasıdır. Kopyaladığınız linki  iSTock Downloader web sitesini açarak “Paste iStock image url” yazan alana yapıştırın ve “GET IMAGES” butonuna tıklayın. Urnizin nasıl olacağına dair örnek bu yapıştıracağınız alanın hemen altında görünüyor. 

“For Example:

https://www.istockphoto.com/photo/muslim-man-is-praying-in-mosque-gm1030618870-276119312”

Açılan sonuç sayfasından aradığınız resmi çok yüksek çözünürlükte olmasa da indirebilirsiniz.

FOTOĞRAFLARI FİLİGRANLI OLARAK BU SİTEDEN LİNKİNİ ALALIM

www.istockphoto.com

DAHA SONRA BU SİTE ÜZERİNDEN ÜCRETSİZ İNDİRELİM

www.istock.7xm.xyz

Görselin ismi

Yorum Gönder

0 Yorumlar

advertise
advertise
advertise
advertise

REFERANSLARIM